Skip to main content

Things I Love

Šiuo kartu sugalvojau, kad būtų ne pro šalį pagiedoti ditirambus savo vienam mėgstamiausių užsiėmimų - internetiniam apsipirkinėjimui. Gal kam ir tuščiai ar švaistūniškai pasirodys, bet aš dievinu online shopping. Visų pirma, be galo patogu, nereikia nei šiknos nuo sofos/lovos/kėdės paketi, o vizualinė stimuliacija didžiuliu srautu plūsta į tave. O geriausiu ir patogiausiu rūbų, aksesuarų ir kitų bobiškų gėrybių puslapiu vainikuoju Asos.com. Dėl to, kad ten užėjus pasmalsauti dažnai tenka beveik prievarta atsiplėšti, kad nenusipirkčiau visko iš eilės. Seniau tas puslapis mane nervindavo, nes buvo sunku filtruoti savo stiliui priimtinus dalykus iš tūkstančių trumpučių, aptemptų ar blizgančių suknelių, tačiau šiuo metu jau išmokau, kaip taikliai ir greitai prafiltruoti savo preferensus

Man rūbų ir batų pirkimas yra didžiausia terapija ir savipaguoda šiam sunkiam gyvenime. Aš manau, kad nusipelnau paišlaidauti sunkiai ardama kasdieniniam darbe, tad leidžiu sau karts nuo karto finansiškai atsipalaiduoti ir apsimesti, kad aš galiu sau leisti visus tuos dalykus. Kas žino, gal kada ateis diena, kai nebereikės drebėti dėl kiekvieno skatiko, o skudurinėjimas virs pilnateisiu hobiu.  

Beto suvokiau, kad draugės vestuvėms reikia naujos suknelės, o kur gi tu ją rasi, kai laiko nebedaug. Išeitis - visagalis internetas. Ir jo parduotuvės. Kadangi mano skonis nėra tipiškas, o suformuotas mano meilės istoriniam kostiumui, tokie puslapiai suteikia progrą rasti kažką įdomaus ir orginalaus sau. Tuolab, kad man ne aštuoniolika ir norisi kažko solidesnio, o šitos skonių sanplaikos tūlos parduotuvės nepatenkina. Po kuistukus trintis neturiu laiko. Asos.com all the way. 

Atspėkit, kuri mano. Beje, aš mėlynos spalvos net nemėgstu. Na, bent jau taip galvodavau. Gyvenimas priverčia keistis, dievaži. 

Plius, šio puslapio itin patogi užsakymo, mokėjimo ir atgabenimo sistema. Jeigu pasirenkate atvežimą už dyką, tai užtrunka viso labo keturias dieneles, o sumokėjus truputėlį daugiau, siuntinį gausite jau kitą dieną (aišku ne sekmadienį).  Damn, po tokios reklamos asos.com geriau man tegul ką nors padovanoja. Nors man negaila gerą dalyką pagirti ir kitiems parekomenduoti. Žinau, kad ir į Lietuvą siunčia, aišku, užtruktų ilgiau, gal pusantros savaitės. 

I have decided to write a compliment to my favourite online fashion shop - asos.com. A friend's wedding is rapidly approaching and I realised I don't have a proper dress to wear. Hence, the hurried online shopping. Guess which dress? 

Comments

Auryčka said…
Gražus pasirinkimas, aš irgi "asos'inė". Mielai priglausčiau pirmąją, o vestuvėms taškų duodu vidurinei, nes juk reikia, kad jaunoji į akis kristų ;) Tai čia toks mano spėjimas būtų.
Lady said…
As antrosios labai labai norejau ir buciau issigijus, taciau nebuvo mano dydzio (tiesa pasakius tebuvo like skiedru dydziai), tai teko griebti paskutiniaja. Na, jaunoji bus pakankamai ryski savaip, tai tikrai neuzgosiu jos :D

Popular posts from this blog

GDPR information regarding this website

So, my darlings, by now you all know about the implementation of EU's brilliant GDRP polocy. To comply with it, as I am using some AdSense on here I am including a link to Google Help page to help you understand what and how it does it. If you choose yo click the link some information might be collected off you by the thrid party. Can't tell, what it is, as I am a mere blogger who has not posted here anything since 2014. And since this blog is not even very activr, I have never been able to monetize off those ads. So there you have it. Here is the link below you need to click to read all about how to protect you data while using and reading this blog: https://policies.google.com/technologies/partner-sites.

Vasara 2014

Kiekvieną vasarą Liepos pirmoje pusėje vykstu namo į Lietuvą atostogų. Tai mano gimtadienio metas, dar niekada neteko šiuo metu dirbti, visada pavykdavo gauti nors mažas atostogas. Pasisekė tiems Liepos kūdikiams. Tikrai nuostabus metas švesti gimtadienį; vidurvasaris, šilta, žalia, kvepia, dūzgia bitės, visi laimingi ir patenkinti.  Šiais metais atostogų proga nuvykome į Nidą. Kartą jau esu ten buvusi, bet dabar mane užbūrė ta neišpasakyta ramybė ir gamtos gražumas. Tikrai gražiausia vieta Lietuvoje. Nors kopos įspūdingos bei turi kažkokio nepakartojamo magnetizmo, mane labiausiai užbūrė Juodkrantės krantinė. Taip tyku, jog galima valandų valandas sėdėti ant suolo stebint švelniai raibuliuojančias bangeles. Gali būti, jog man reiketų gyventi kur nors prie vandens, o ne dūzgiančiame didmiestyje.  Pačios atostogos buvo ramios, bet turiningos. Jokių vakarėlių ar pašėlusių nuotykių, tik smagiai praleistas laikas su šeima ir senai matytais draugais. Be Nidos dar aplankiau Kauną, k

Senieji Šiauliai

Gal kas ir nežino, tačiau iš prigimimo aš esu šaulietė. Dėl to radus ką nors naujo/seno/įdomaus apie savo gimtą miestą visada apsidžiaugiu. Kaip ir šį kartą iškapsčiusi daug senų gražių Šiaulių nuotraukų. Tada turgaus aikštė, dabar Prisikėlimo. Šalia Petro ir Povilo katedros stovėjo cerkvė, kuri vėliau nuboginta prie senųjų kapinių. Bijau suklysti, bet man rodos, Policijos gatve vadinosi dabartinė Vasario 16-osios, jei kas žino geriau, pataisykit! Dešinėje pusėje sinagoga. Kaip matome iš užrašo nuotraukos viršuje, kamputyje, žydų gimnazija. Dabar tęstinių studijų centras or something. Mano mokykla. Mergaičių gimnazija. Dabar Didždvario gimanzija, pavadinta pagal įkūrėjų Zubovų valdą, kurioje ir buvo įkurdinta. Vėlgi, aš manau, kad čia Vasario 16-osios g-vė. Va, štai šita tikrai Vasario, pagal bažnyčios padėtį. Vaizdelis po IIPK. Gražus istoristinis Kagano banko pastatas, deja, neišlikęs ir, deja, nežinau, kur stovėjęs. Vėl norėčiau paklausti žinančiu. Taigi, gal kas turite daugiau ar